Velkommen til Badminton- og Bordtennisafdelingen

Se og tilmeld dig vores hold ved at klikke på "Holdtilmelding" i top-menuen.

Prøvemedlemskab
Alle spillere skal tilmelde sig det aktuelle hold INDEN deltagelse i træning. Nye medlemmer skal også melde sig til, og kan deltage i træning op til 3 gange og så melde sig fra igen og få HELE det indbetalte retur, hvis aktiviteten alligevel ikke helt var det man ville.

Holdtilmelding udenom klubmodulet
Vi vil meget gerne have, at du selv opretter dig og betaler via hjemmesiden med dankort, da det letter vores (frivillige) arbejde i boldklubben. Hvis du ikke vil eller kan betale med dankort via hjemmesiden kan du betale på andre måder. Det tager vi et gebyr på kr. 25,- for, da vi får ekstra arbejde med at behandle oprettelse og betaling. Henvend dig til træneren/instruktøren for det hold du vil deltage på. Gebyret tilfalder boldklubben.

-- OBS OBS OBS --

Bestyrelsen følger naturligvis op på evt. udvikling med hensyn til Covid-19/Corona-virus, og vil til enhver tid følge påbud/anbefalinger fra myndighederne.
Se klubbens retningslinjer for deltagelse i topmenu-punktet  Info / Covid-19

OBS: Grundet krav fra myndighederne om afkrydsning af deltagere, så er det tvingende nødvendigt at man melder sig på hold inden første deltagelse.

-- Bemærkninger til 2020/2021 sæsonen --

Miniton
Der tilbydes miniton for de helt små + en voksen (+16 år) om lørdagen. Der er et hold i september-november og et hold igen fra februar-april. Se mere på under Holdtilmelding.

U9-U13 Bordtennis
Der tilbyde bordtennis for ungdom, og som tidligere starter bordtennis op torsdag efter efterårsferien. Bordtennis har ialt 3 timer til rådighed i den lille hal, så der er 1½ time til ungdomsholdet og 1½ time til seniorholdet.

Badminton mandag aften
Badminton mandag aften spilles fra 20 – 22.

Fredagsspil
Et tilbud til medlemmer af badmintonafdelingen (ungdom, senior og banelejere) om at spille om fredagen. Prisen er 200 kr for seniorer (se "Fredagsspil - senior" under "Holdtilmelding") og 100 kr for juniorer (se "Fredagsspil - junior" under "Holdtilmelding") - til gengæld er der bolde med i ordningen og man kan tage gæster med mod at betale 25 kr pr. gæst - se "Fredagsgæst" under "Event" til venstre.

Badminton- og bordtennisudvalget